Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

А ти търсиш ли разликата между учебното и реалното проектиране? 30.11.2018 г.

Темата на поредното събитие, организирано от „Лидерите, които строят”, е „Различията между учебното и реалното проектиране”. „Целта е да сме полезни на младите архитекти и инженери и да им помогнем в разграничаването между очаквания и реалност. Акцент на разговора ще е връзката между бизнес средата и образованието“, съобщиха за Борса.bg организаторите.

 

 

В днешно време голяма част от студентите, на които им предстои да затворят книгата” на своето образование, са дълбоко разтревожени относно професионалното си бъдеще. Когато за първи път се сблъскат с трудовия пазар, на дневен ред идват въпросите: „Как ще се случи?”; „Кога ще се случи?”; „Дали изобщо ще се случи?”, „Как образованието ще им помогне?”.

 

Ако и ти завършваш скоро образование в сферата на архитектурата, строителството и геодезията, това събитие е точно за теб! Заповядай на 4 декември 2018 г. от 18:30 ч. във фоайето на новата сграда на Университета по архитектура, строителство и геодезия, за да чуеш безценните съвети на  опитните гост-лектори.

 

Входът е безплатен! Единственото, което се изисква от теб, е да си запазиш място, като се регистрираш ТУК.

 

А ето и кои ще са лекторите, които ще споделят с теб практически съвети за света на бизнеса и как да се подготвиш за него: инж. Георги Колчаков, основател на Бета Консулт, проф. д-р инж. Атанас Георгиев, преподавател по дисциплините Стоманобетон и Стоманобетонни мостове в УАСГ и инж. Евтим Вангелов, управител на ЗСК Стоманобетон.

 

„Лидерите, които строят” те очакват, за да намерите заедно разликата между очаквания и реалност!

 

Източник на снимковия материал: Лидерите, които строят