Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

ТУ-София отваря вратите си за кандидат-студенти 19.11.2018 г.

На 29 и 30 ноември 2018 г. Технически университет – София ще проведе „Дни на отворените врати“, информираха за Борса.bg от ВУЗ-а. Инициативата е част от кандидатстудентската кампания на университета.

 

 

На мероприятието са поканени ученици от цялата страната, които проявяват интерес към инженерните науки. Те ще могат да се запознаят отблизо с възможностите за обучение, които предоставя университетът, и материалната база, с която разполага.

 

Кандидат-студентите ще имат възможност да посетят лабораториите по опто-електроника и оптични комуникации, видео-комуникации и технологии, електрически апарати и релейна защита, виртуална реалност, мехароника и информационна техника, технология на машиностроенето, металорежещи машини, електронна микроскопия, химия, автоматизирано проектиране в електрониката и микроелектрониката, импулсна, цифрова и микропроцесорна схемотехника и др.

 

Пълния списък с лабораториите на университета, които ще участват в „Дни на отворените врати – 2018”, бихте могли да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: ТУ-София