Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

ТУ – София организира „Дни на отворените врати” 24.02.2018 г.

Между 27 и 28 февруари 2018 г. Технически университет – София организира кандидат-студентска кампания под формата на „Дни на отворените врати – 2018”. „Целта на събитието е ученици от гр. София и страната, с интерес към инженерните науки, да се запознаят отблизо с възможностите за обучение, които предоставя университетът, и съвременната материална база, с която той разполага“, информираха за Борса.bg от ВУЗ-а.

 

 

По време на кампанията бъдещите студенти ще могат да се докоснат до високотехнологичното оборудване от лабораториите на ТУ – София по опто-електроника и оптични комуникации, видео-комуникации и технологии, електрически апарати и релейна защита, виртуална реалност, мехатроника и информационна техника, технология на машиностроенето, металорежещи машини, електронна микроскопия, химия, автоматизирано проектиране в електрониката и микроелектрониката, импулсна, цифрова и микропроцесорна схемотехника и др.

 

На присъстващите ще бъдат представени още съвременни системи и технологии от сферата на компютърните науки, електрониката, телекомуникациите, машиностроенето и транспорта.

 

Пълния списък с лабораториите на университета, които ще участват в „Дни на отворените врати – 2018”, бихте могли да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Технически университет – София