Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

ТУ-София с магистърска програма по управление на качеството 16.10.2020 г.

Технически университет – София (ТУ-Софияприема студенти в магистърска програма „Техническо законодателство и управление на качеството“, научи Борса.bg от учебното заведение.

 

 

В рамките на програмата студентите ще имат възможност да се явят на сертифициращ изпит и да получат международен сертификат за „Експерт по европейско техническо законодателство и контрол за безопасност и качество“ от TÜV ZERT – Кьолн, Германия. При облекчени условия те ще могат да продължат своето обучение и да получат сертификат за „Вътрешен одитор на системи за управление“ и за „Мениджър по качеството“ от TÜV – България.

 

Желаещите да кандидатстват в програмата трябва да са завършили своето образование в степен „Бакалавър“ или „Магистър“ по специалности от професионални направления в областите „Технически науки, „Математика“ или „Информатика и компютърни науки“.

Обучението е с продължителност от 1 година.

 

Допълнителна информация за програмата можете да получите в Студентска канцелария на Машиностроителен факултет, стая 4201А, 4-ти учебен блок на ТУ-София или на тел. 02/965 37 37.

 

Повече информация за Технически университет – София, както и за новите проекти и инициативи на учебното заведение, бихте могли да намерите в микросайта в Борса.bg.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com