Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

ТУ-София с нова магистърска програма – „Висш мениджмънт“ 17.11.2020 г.

Стопански факултет на Технически университет – София (ТУ-София) стартира обучение по нова магистърска програма – „Висш менидмънт“, информираха за Борса.bg от учебното заведение. Специалността е с продължителност 1 година и приключва със защита на дипломна работа.

 

 

Новата специалност е разработена след множество консултации и срещи с представители на бизнеса и публичната администрация в България и водещи специалисти от Европа. Част от лекторите са представители на работодателски организации, публичния сектор и индустрията.

 

„Дигитализацията на бизнес процесите дава допълнителен тласък за устойчиво развитие на бизнеса и неговото адекватно управление. Изучаваните тук дисциплини са съобразени и с предизвикателствата на съвременните информационни и комуникационни технологии – умните предприятия, умните градове и изискванията на Industry 4.0.“, споделиха от учебното заведение.

 

Програматае изцяло съобразена със заетостта на студентите и по план, освен в задочна платена форма, в най-скоро време тя ще стартира и в дистанционна. 

 

Записването в новата програма вече започна, а първият семестър ще стартира на 4 януари 2021 г.

 

Повече информация за програмата можете да намерите на тел. 02/965 27 04 или на място в университета – Студентска канцелария на Стопанския факултет, каб. 3233.

 

Повече информация за Технически университет – София, както и за новите проекти и инициативи на учебното заведение, бихте могли да намерите в микросайта в Борса.bg.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com