Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

ТУ-София стартира кандидатстудентската кампания с онлайн студио 18.02.2021 г.

Техническият университет – София (ТУ-София) стартира мащабна кандидатстудентска кампания, която ще продължи до края на академичната 2020-2021 година, информираха за Борса.bg от учебното заведение. Тя има за цел да привлече млади хора, които да се отдадат на инженерните науки и професии.  Част от кампанията за популяризиране на факултетите и специалностите на ТУ-София ще бъде организирането на специално онлайн студио.

 

 

Студиото ще се излъчва в YouTube канала и Facebook страницата на университета, всеки четвъртък от 14:30 ч. до 16:30 ч . Ще бъде създаден специален линк  за онлайн включване в събитието.

 

По време на онлайн срещите ще се представят специалностите, които 14-те факултета на ТУ-София предлагат на кандидат-студентите. В същото време ученици от гимназиите ще могат да задават въпроси към участниците и да получават информация за интересуващите ги специалности. Всеки четвъртък ще бъдат поканени класни ръководители, които предварително да организират онлайн срещите с ученици по време на часа на класния ръководител.

 

Можете да посетите YouTube канала на ТУ-София ТУК.

 

Можете да посетите Facebook страницата на ТУ-София ТУК.

 

Източник на снимковия материал: ТУ-София