Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

ТУ-Габрово ще провежда онлайн изпити за кандидат-студенти 21.04.2020 г.

За да отговори на очакванията на кандидат-студентите и на ограниченията, които се създадоха вследствие на епидемиологичната обстановка и извънредното положение в страната, Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово) ще предложи дистанционни онлайн изпити за всички, които желаят да кандидатстват в учебното заведение, съобщиха за Борса.bg от габровския университет.

 

 

Предварителните тестове ще се проведат в специалната университетска информационна система. В нея кандидатите за студенти могат да се регистрират, да посочват желаната специалност и заплащат изпитните такси. В системата те могат да задават въпроси чрез осигурената пряка връзка за комуникация. Резултатите от оценяването и класирането по специалности също ще могат да се проверяват онлайн.

 

Пълната информация за специалностите през учебната 2020/2021 г. кандидат-студентите могат да намерят на интернет страницата на университета.

 

Повече информация за Технически университет – Габрово, както и за новите проекти и инициативи на учебното заведение, бихте могли да намерите в микросайта в Борса.bg.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com