Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

ТермАдвайс обяви стажантско място за „Проектант ОВК“ 05.09.2019 г.

ТермАдвайс е утвърдена компания, специализирана в областта на вентилационните, климатични, отоплителни и хладилни инсталации. Дружеството обяви свободна стажантска позиция за „Проектант ОВК“. „Стажантите ще вземат участие в изготвянето на проекти по част ОВК, в проектирането на инсталации за паро- и газо-снабдяване и енергийна ефективност, както и в окомплектоването на проектна документация“, съобщиха за Борса.bg от фирмата.

 

 

Вие сте подходящият кандидат, ако сте студент в предпоследен или последен курс на обучение в специалност „Топлотехника“, умеете да работите добре с MS Office и AutoCad и имате познания по Revit. Необходимо е също и да владеете английски или немски език.

 

По време на стажа фирма ТермАдвайс осигурява заплащане, в зависимост от показаните резултати, трудов договор на непълен работен ден, възможности за обучения в България и чужбина, както и шанс да продължите своето кариерно развитие в компанията.

 

Ако стажът в ТермАдвайс представлява интерес за вас, то не се колебайте да изпратите своята Автобиография, придружена с актуална снимка.

 

Повече информация за стажантската позиция бихте могли да намерите на office@thermadvice.com и тел.: +359 895 792 913 (инж. Стоил Иванов).

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com