Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Строително оборудване търси своите стажанти за лятото на 2018 г. 14.05.2018 г.

„Вече имаме стажант в отдел Човешки ресурси“, заявиха от Строително оборудване, представяйки усмихнатото момиче на щанда си по време на кариерното изложение „Стажове“ 2018. „Тук сме, за да запознаем с възможностите за стаж и професионално развитие, които сме подготвили за бъдещи инженери и млади специалисти. В Строително оборудване в момента цари изключителна динамика заради преминаването към структурата на новия собственик Husqvarna”, разказаха за Борса.bg от компанията.

 

 

„Изправени сме пред професионални предизвикателства и отправяме покана към всички заинтересовани от нашата сфера на работа да се включат в стажантската ни програма. Моментът е подходящ за старт в кариерния път на всеки млад специалист“, добавиха още от Строително оборудване.

 

Българското предприятие произвежда лека трамбоваща техника, техника за обработка на бетон, ръчна хидравлична техника за строителството и др. Компанията отваря стажантски позиции в отделите Конструктивен и развитие, Производство, Покупки, Логистика и доставки, както и Технически контрол на качеството.

 

„С всички одобрени кандидати ще бъде сключен трудов договор, като ще им бъдат осигурени общежитие, транспорт и храна. Стажът е платен и може да бъде удължаван според желанията на двете страни“, разясниха от компанията.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg