Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

От Строително оборудване те очакват! Запиши се на летен стаж 12.04.2019 г.

Русенската производствена компания Строително оборудване обяви своята лятна стажантска програма. Дъщерното дружество на международния гигант Husqvarna набира амбициозни и любознателни млади специалисти, които скоро са завършили или вече към края на своето образование, информираха за Борса.bg от компанията.

 

 

За завода си в гр. Русе от Строително оборудване търсят стажанти за отделите „Покупки”, „Производство”, „Конструктивен и развитие” и „Технически контрол на качеството”. Стажантската програма се провежда през летните месеци, като за всички участници е осигурен служебен транспорт и квартира при необходимост за хора от други градове.

 

Продължителността на лятната практика на производствената компания зависи от избрания отдел, но минималното прекарано време със семейството на Строително оборудване е 3 месеца, като може да продължи до 1 година.

 

За всички вас, които се интересувате от производството на машини, помпи, хидравлични станции, и търсите професионално развитие в голяма утвърдена компания, Строително оборудване е вашият шанс. 

 

Запишете се на стаж! Изпратете вашата актуална автобиография на: anna.dimitrova@husqvarnagroup.com, като не забравяте да обясните накратко защо кандидатствате.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Строително оборудване ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg