Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Стартира „A1 лятна академия” 18.07.2019 г.

Българският телеком А1 дава началото на „A1 лятна академия” и кани мотивирани младежи от техническите университети и гимназии да се включат в проекта, научи Борса.bg от компанията.

 

„A1 лятна академия” е нова инициатива, която цели да подкрепи младите и талантливи ученици и студенти в България и да допринесе за тяхното развитие. Програмата е фокусирана в три основни направления – „Маркетинг”, „Информационни технологии” и „Телекомуникации” и ще продължи 3 месеца. Участниците ще бъдат разпределени в различни екипи спрямо професионалната област, в която са обучават. Те ще работят по реални бизнес проекти и ще преминат различни обучения – excel, design thinking, презентационни умения и ефективна комуникация.

 

В първото издание на проекта ще участват общо 17 ученици и студенти, които са специално поканени от компанията заради отличните резултати, които те са демонстрирали по време на обучението си в учебните заведения.

 

Най-добре представилите се по време на академията, ще получат специална стипендия, както и покана за работа на постоянна позиция в компанията или продължаване обучението си в А1 и през следващата учебна година.

 

Източник на снимковия материал: А1