Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Стартира стажантската програма на Асарел-Медет 06.07.2019 г.

На 1 юли т.г. стартира първият етап от лятната стажантска програма на Асарел-Медет, научи Борса.bg от отдел „Комуникации“ на българското дружество. Компанията посрещна 12 млади специалисти, които през летните месеци ще станат част от екипите на отделите „Минно инженерство“, „Качествен контрол“, „Информационни и телекомуникационни технологии“, „Персонал“, „Достави и логистика“, „Счетоводство“, „Управление на паричния поток и риска“ и „Инженеринг на ремонта“.

 

 

Сред стажантите са студенти от водещи български университети, сред които Технически университет – София, МГУ „Св. Иван Рилски“, СУ „Св. Климент Охридски“, Университет по национално и световно стопанство, Стопанска академия „Д. Ценов” – Свищов и др.

 

Вторият етап на лятната стажантска програма ще се проведе през месец август, когато към младежите от първия етап ще се присъединят и други амбициозни студенти, изучаващи специалности в областите на минното дело, електро и машиностроенето, автоматизацията, информационните технологии, икономиката и др.

 

Стажантската програма на Асарел-Медет се провежда за петнадесета поредна година, а след приключване на тазгодишното издание броят на участвалите студенти ще надхвърли 670. 120 от тях вече работят в дружеството.

 

Източник на снимковия материал: Асарел-Медет