Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Стартира лятната стажантската програма на Лидл България 26.07.2022 г.

Стажантската програма на Лидл България започна на 1 юли и ще бъде с продължителност два месеца, научи Борса.bg. В рамките на практиката студентите ще се фокусират върху различни бизнес казуси, насочени към клиентското изживяване, оптимизиране на определени процеси в компанията и обучение на служителите.

 

 

Практикантите ще получават месечно възнаграждение в размер на 800 лв., 80 лв. ваучери за храна месечно, както и допълнителни придобивки, включително пет дни неплатен отпуск и допълнителен ден отпуск за рожден ден, ако е в рамките на стажа. Всеки стажант ще премине през серия от обучения като управление на проекти и презентационни умения.

 

Основната цел на програмата е да даде възможност на студентите след първата година на своето следване да се присъединят към екипа на компанията и да работят върху реални проектни задачи. По този начин те придобиват полезен опит, наблюдават реален резултат от своите усилия и развиват практически знания и умения.

Всички участници ще имат възможност да работят по индивидуален и реален проект, който ще представят в края на програмата.

 

Студентите могат да получат постоянен трудов договор в компанията след приключване на практиката.

 

Източник на снимковия материал: Лидл България