Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Стани част от стипендиантската програма на АЕЦ Козлодуй 25.04.2019 г.

Стартира стипендиантската програма на АЕЦ Козлодуй за бъдещи инженери от Технически университет – София и Софийски университет „Св. Климент Охридски”, информираха за Борса.bg от ТУ-София. Стипендията е в размер на 1000 лв. за семестър, като от АЕЦ Козлодуй могат да предоставят възможността и за платен студентски стаж и практика по време на обучението. Звучи страхотно, нали?

 

 

Ако си студент първи курс в редовна форма на обучение със специалност „Топлоенергетика и ядрена енергетика” или „Ядрена техника и ядрена енергетика”, или изучаваш своята магистърска степен по „Ядрена енергетика”, „Електроенергетика и електрообзавеждане” или „Автоматика, информационна и управляваща техника” и имаш среден успех не по-нисък от „Добър“ (4.00) за обучаващите се в ОКС бакалавър и „Много добър“ (4.50) за обучаващите се в ОКС магистър, то тогава това е твоя голям шанс за развитие.

 

Всеки, който желае да стане част от стипендиантската програма на АЕЦ Козлодуй, може да подаде своите документи до 19 април за завършен зимен семестър и до 1 октомври за завършен летен семестър на e-mail: karieri@npp.bg или на място.

 

Присъедини се към семейството на едно от най-големите електропроизводствени предприятия в страната, за да получиш високо професионално развитие. Възползвай се от шанса да получиш работа в „АЕЦ Козлодуй” ЕАД за не по-малко от четири години, след като си завършил обучението си.

 

Повече информация за стипендиантската програма на АЕЦ Козлодуй можеш да получиш ТУК.

 

Източник на снимковия материал: АЕЦ Козлодуй