Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Стани част от екипа на Теси. Запиши се на стаж! 11.04.2019 г.

Водещият български и европейски производител на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди за дома – Теси, обяви началото на своята стажантска програма, информираха за Борса.bg от компанията. Ако си студент, който иска да се развива в утвърдена международна компания, Теси е твоят шанс. Свободните позиции, които ти предлагат са няколко, така че не се замисляй – кандидатствай!

 

 

От Теси търсят студенти втори или трети курс, които изучават машиностроене, индустриални технологии, електроника, автоматизация, електротехника, производство и информационни технологии. Стажът е платен, като всеки участник ще бъде съпътстван от ментор, който да подпомага вашето успешно практическо обучение.

 

Свободните позиции, които могат да ви донесат много полезни практически знания и бъдеща кариерна реализация, са: стажант в отдел „Техническа поддръжка“, стажант в отдел „Изследване и развитие“, стажант в направление „Производство“, стажант в отдел „Продуктов Мениджмънт“, както и стажант в отдел „Конструктивно-технологичен“. 

 

„Теси е водеща компания, която отстоява позициите си на пазара, чрез иновации и високи стандарти. Нашите продукти са впечатляващи със своето качество, технологични решения и дизайн. Успеха си през годините дължим на постоянната ангажираност и изобретателност на нашите служители“, коментираха от българската фирма.

 

Станете част от екипа на една успешна компания! Изпратете своята актуална автобиография на: recruitment@tesy.com сега!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Tesy