Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Стани стажант Website & Social Media в Теси 09.08.2019 г.

Теси е водещ български и европейски производител на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди за дома. Компанията активно подкрепя младите хора и предоставя много възможности за старт на тяхната кариера в различни направления. В момента Теси предлага свободна позиция за стажант Website & Social Media (б. ред. уебсайт и социални медии) за офиса си в гр. София.

 

 

По време на стажа ще подпомагаш работата на отдел „Маркетинг“ и всички дейности, свързани с управлението, оптимизирането на работата и публикуването на съдържание в социалните медии и уебсайта на компанията.

 

Ти си подходящият кандидат, ако скоро завършваш или си се обучавал в някоя от специалностите – Маркетинг, Информационни технологии, Публична администрация, Компютърни науки или сходна на тях. Необходимо е да владееш отлично английски език, както и да имаш компютърни познания – MS Office, опит с PM системи и CMS ще бъде предимство.

 

По време на стажа в Теси ще добиеш пълноценна професионална подготовка и ще получиш възможност за по-нататъшно кариерно израстване в бързо развиваща се среда.

 

Изпрати своята актуална автобиография на: recruitment@tesy.com сега!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Теси