Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Стани стажант в Немечек България. Кандидатствай до 28 февруари 05.02.2019 г.

Немечек България, водеща софтуерна компания, търси да назначи на пълен работен ден млади специалисти и студенти с интереси в сферата на софтуерното инженерство, информираха за Борса.bg от фирмата. Компанията предоставя високоефективни решения и услуги в областта на разработване, продажби и внедряване на софтуерни продукти, с фокус върху пазарите в Европейския съюз, САЩ и Близкия Изток.

 

 

Немечек България е на пазара повече от 15 години, като осигурява на потребителите професионални услуги, съчетани с креативност.

 

Софтуерната компания търси да назначи амбициозни студенти, които не се страхуват да споделят своите идеи и търсят кариерно развитие. „Обученията, които предлагаме, са чудесен шанс да разширите своето ноу-хау. При нас можете да се чувствате свободни да правите грешки – това е най-добрият начин да учите. И не забравяйте да вземете възможно повече опит от колегите си, защото имаме армия от магьосници”, споделиха от Немечек.

 

Ако сте записан в университет, за предпочитане със специалност с технически фокус или/и специализация по бизнес администрация или мениджмънт, имате добри комуникационни и общи технически умения, говорите английски и искате да стане част от екипа на една успешна компания на световно ниво, изпратете своето CV на имейл: office@nemetschek.bg.

 

Предложението е валидно до 28 февруари, затова побързайте!

 

Източник на снимковия материал: Немечек България