Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Стаж в Сенсата – първата крачка към мечатаната кариера 11.05.2018 г.

Искате ли кариерата ви да стартира в международна компания с повече от 100 години опит в разработката и производството на сензори за контрол? Тогава се включете в тазгодишната стажантска програма на Сенсата Технолоджис. „Имаме отворени стажантски позиции в почти всички отдели на предприятието. Очакваме всеки, който има желание да натрупа реален опит и нови знания в Сенсата, да изпрати своята кандидатура. Няма краен срок за кандидатстване“, заявиха пред Инженер.bg от HR-отдела на българското дружество.

 

 

„Стажовете при нас продължават между 3 и 6 месеца. Всеки стажант е напътстван от по-опитен колега, който подпомага дейността му и изпълнението на конкретните задачи“, обясниха от дружеството.  „Ние държим изключително на развитието на кадрите. Разполагаме със специална он-лайн обучителна платформа, където всеки наш служител може да избира от богат набор курсове. Ако някой прояви интерес към обучение, което не фигурира в списъка, правим нужното, за да намерим подходящите обучителни организации и за него“, разказаха още от компанията.

 

Заради спецификата на продуктите си Сенсата Технолоджис разчита на базовите познания на младите специалисти, които постъпват в компанията, но и задължително провежда вътрешно обучение, за да се запознаят те в детайли с конкретното производство.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg