Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Включете се в стажантската програма на Неохим 07.07.2020 г.

Искате ли да приложите и обогатите знанията си в областта на неорганичната и органична химия? Сега Неохим Ви дава тази възможност! Компанията предлага производствена практика или стаж за мотивирани и способни млади хора, научи Борса.bg от Неохим.

 

 

Компанията предлага производствена практика или стаж за ученици и студенти от специалностите: „Химично инженерство“, „Органични и неорганични химически технологии“, „Автоматика“, „Електротехника“, „Електроенергетика и ел. обзавеждане“, „Машиностроене“, „Електронна техника и технологии“, „Комуникационна техника“, „Компютърни системи“, „Транспорт“ и др.

 

Неохим предлага работа в голяма и постоянно развиваща се компания, обучение от специалисти по време на стажа, възможност за придобиване на знания и практически опит по специалността. Компанията предлага възнаграждение плюс възможен бонус в зависимост от постигнатите резултати, както и квартира и ежедневен обяд.

 

Стажантската програма е целогодишна с минимален срок от 2 месеца.

 

Необходимите документи за кандидатстване са Молба, Автобиография, Мотивационно писмо и Копие на ученическа/студентска книжка с преминати курсове на обучение.

 

Искате да се включите? Изпратете Вашите документи на адрес: Неохим АД, Направление „Човешки ресурси“, ул.„ „Химкобинатска“, гр. Димитровград, 6403, обл. Хасково.

 

Допълнителна информация можете да получите на e-mail: mtodeva@neochim.bg, achavdarova@neochim.bg и на тел. 0391/6 56 93.

 

Източник на снимковия материал: Неохим