Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Стартира Сезон 5 на Академия Лидерите 09.10.2020 г.

На 2 ноември т. г. Академия Лидерите се завръща с нов пети сезон, информираха за Борса.bg организаторите. Академията ще се проведе в рамките на 2 месеца и ще включва 12 актуални теми от реалната работна среда в областта на  строителството и архитектурата.

 

 

И тази година в програмата са заложени за решаване казуси от практиката, които ще имат за цел да запознаят участниците с бизнес средата и да им дадат необходимите практически знания и умения. Участниците ще имат възможността и да посещават строителната площадка на най-новите обекти, мащабни заводи, както и складовите бази и офиси на компаниите, за да се докоснат до реалния процес на строителство и производство.

 

Академия Лидерите ще срещне участниците с доказани професионалисти от утвърдени компании в строителния сектор, сред които Ейч Ти Ай България, Райкомерс Конструкшън, Бараж Груп, Хидрострой, Технопанел, Инженерни системи, Пайплайф, Бета Консулт, Агрогруп Екзакт, Техногипс Про, Софийска вода,  Wienerberger, Pipe System, Fibran, BLD, Weber, Cobiax, PERI, Semmelrock и др.

 

Ако и Вие искате да черпите знания и опит от най-големите строителни експерти в България, включете се сега ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Академия Лидерите