Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Рувекс започва обучение „Термопомпени инсталации” на 21 ноември 15.11.2022 г.

На 21 ноември 2022 г. Рувекс ще стартира обучението „Термопомпени инсталации" като част от професия „Техник на енергийни съоръжения и инсталации“, специалност „Възобновяеми енергийни източници", съобщиха за Борса.bg от компанията.  Продължителността на курса е с общо 34 учебни часа.

 

 

Теоретичната част на курса се провежда онлайн в платформата за електронно обучение Moodle, където се качват и учебните материали. Практическата част се провежда присъствено на адрес: гр. София, ул. Проф. Александър Танев" 11 – Бизнес сграда Рувекс, етаж първи, зала „Умение". 

 

Преподаватели в обучението ще бъдат инж. Кирил Конов, инж. Христо Върбанов и г-н Кристиян Павлов.

След успешно приключване на курса, от Рувекс предоставят Удостоверение за професионално обучение по образец на Министерството на образованието и науката(МОН), а завършилите курсисти ще бъдат вписани в регистъра на Агенцията за устойчиво енергийно развитие (АУЕР). Kъм удостоверението за професионално обучение може да бъде издадено Europass приложение, което да го легитимира в страните от Европейския съюз.

Цената на курса е в размер на 620 лв. 

 

Документите, които е необходимо да предоставите, за да се запишете в обучението са:

 

- Копие на диплома за завършено минимум средно образование;

- Медицинско свидетелство, в което да е посочено, че не Ви е противопоказно да се обучавате по професия „Техник на енергийни съоръжения и инсталации";

- Снимка в паспортен формат.

 

Повече информация и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Форма за записване можете да намерите ТУК!