Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Райхле и Де-Масари стартира своята Инженерна академия 03.04.2019 г.

Водещият производител на фиброоптични кабели, мрежови кабели и компоненти за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, част от швейцарската семейна група Reichle & De-Massari (R&M) AG, стартира пилотното издание на своя проект Инженерна академия. Програмата ще започне да функционира през юли т.г., като ще обхване трима студенти, които ще преминат индивидуално обучение в компанията, информираха за Борса.bg от българското дружество.

 

 

Инженерната академия на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ще бъде с продължителност една година, а участниците ще работят на пълен работен ден. Всеки от тях ще премине през 5 модула. Първият от тях стартира с въвеждаща програма и запознаване с компанията и производството в рамките на 1 месец. След това, на ротационен принцип, студените ще преминат през отделите с инженерна дейност.

 

Участниците в Инженерната академия ще работят по реален проект, подкрепяни и напътствани от персонален ментор, а в края на програмата ще подготвят презентация на определена тема и ще разработят задание.

 

Всеки, който иска да участва, трябва да знае, че през април стартира предварителната селекция на кандидатите. 

 

Повече по темата можете да научите от материала в Инженер.bg ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg