Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Райхле и Де-Масари помага за успеха на младите специалисти у нас 15.05.2018 г.

През 2017 г. Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M) проведе второто издание на стажантската си програма „Ready & Motivated”. Днес, година по-късно, трима от стажантите вече заемат постоянни работни места в предприятието и са пълноценни членове на екипа. Компанията е лидер в производството на фиброоптични кабели, мрежови кабели и компоненти за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи.

 

 

Райхле и Де-Масари България Пръдакшън е част от структурата на швейцарската група Reichle & De-Massari. Заводът на дружеството у нас стартира дейността си през 2012 г., а към днешна дата екипът от специалисти наброява над 300 човека. „Важна част от плановете за развитие на българското дружество е именно стажантската програма, която се превърна в традиционна инициатива. През 2017 г. в нея се включиха четирима млади специалисти и сме горди, че трима от тях вече са част от нашия екип“, посочиха от компанията.

 

„Всички млади колеги се представиха отлично! В тях видяхме желание за развитие, бързо усвояване на нови знания и умения, както и стремеж към новостите на глобално ниво. Ето защо на трима от тях предложихме и постоянни работни места“, разказаха от компанията.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, R&M