Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Райхле и Де-Масари отвори вратите на свой тренинг център 19.03.2019 г.

На 14 март 2019 г. в кв. Хаджи Димитър, София, врати отвори новият тренинг център на производителя на фиброоптични кабели, мрежови кабели и компоненти за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, информираха за Борса.bg от българското дружество. Церемониалната лента бе срязана от г-н Радослав Радев, управител на компанията, г-жа Марияна Николова, зам.-министър председател на Република България и Нейно Превъзходителство г-жа Мюриел Берсе Коен, посланик на Конфедерация Швейцария в България.

 

 

Новият център се намира в производствената база на Райхле и Де-Масари България, част от структурата на швейцарската група Reichle & De-Massari, а неговата цел е да подпомага всички бъдещи и настоящи служители в компанията да се развиват личностно и професионално.

 

„В компанията се проведе вътрешен конкурс за избор на обучители, по време на който бяха избрани две служителки, които ще бъдат отговорни за установяването на професионален модел на обучение на новопостъпилите служители в производството, както и за развиването на уменията на всички от работните центрове в компанията. Убедени сме, че заедно с тях ще спазим един от основния си ангажимент към една от корпоративните ценности в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, а именно – да подкрепяме личностното и професионално развитие на служителите“, коментира г-н Радев.

 

 

Вицепремиерът Марияна Николова и г-жа Мюриел Берсе Коен подкрепиха желанието на компанията да инвестира в България и да подкрепя развитието на настоящите си и бъдещи служители. Посланикът на Швейцария в България допълни, че присъствието на R&M е ключово за страната, тъй като компанията подкрепя дуалната форма на обучение.

 

 

„Тренинг центърът стартира с обучения, организирани за настоящи служители. Уменията и нивото на подготовка на служителите в производството е основен фактор за успешното развитие на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън както през 2019 г., така и за разрастването ѝ занапред”, допълниха от компанията.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Райхле и Де-Масари България Пръдакшън