Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Присъедини се към екипа на Фотолитикс. Кандидатствай до 1 юни 07.02.2019 г.

Фирма Фотолитикс търси да назначи млади амбициозни студенти, които са трети или четвърти курс в сферата на инженерните науки, на пълен работен ден, информираха за Борса.bg от компанията. Фотолитикс е специализирана в проектирането на CMOS фотоматрици (CMOS image sensors) и многоканални аналагово цифрови преобразуватели с офис в гр. Русе.

 

 

Русенската компания е основана от трима професионалисти в сферата на аналаговите интегрални схеми и CMOS фотоматрици. Сега Фотолитикс разширява екипа си и предлага платен стаж с продължение от 3 до 12 месеца на позиция „Проектант на аналогови модули от интегрални схеми“.

 

Ако сте студент в трети или четвърти курс по Електроника, Физика, Телекомуникации, Електроинженерство или Автоматизация, който иска да се развива, стимулиран е да стартира рано своята професионална реализация, владее английски език и умее да работи в екип, това е вашата възможност.

 

От Фотолитикс ще се погрижат за вас! Ако живеете в друг град, но искате да станете част от професионалния екип на компанията, ще ви бъде оказана финансова и логистична помощ по преместване и намиране на квартира.

 

Подайте своето CV на: deyan.levski@photolitics.com до 1 юни! Фотолитикс ви очаква!

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com