Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Присъедини се към Академия Лидерите – Reunion 20.03.2019 г.

„Ако сте млад, амбициозен, току що завършил или студент в областта на строителството и архитектурата и търсите своята посока за развитие или искате да придобиете нови знания и умения, то събитието, организирано от Академия Лидерите, е точно за вас”. С тези думи организаторите на Академия Лидерите – Reunion ви предизвикват да се впуснете в едно ново приключение. Събитието ще се проведе на 30 март 2019 г. в Американския университет в Студентски град.

 

 

Срещата е продължение на първите два сезона на академията. Всички участници ще могат лично да се срещнат с „играчите” от Сезон 1 и 2. Това е и причината тазгодишното мероприятие да е кръстено Академия Лидерите – Reunion.

 

Академия Лидерите е възможност да се срещнете с водещи специалисти в сектора на строителството и архитектурата, да се включите в решаването на интересни и важни практически казуси, работейки в интердисциплинарни екипи в различни работилници. 

 

Тази година участие във форума ще вземат три компании: HTI България – логистичен лидер с богат асортимент от качествени продукти и решения в областта на строителството и инфраструктурата, Cobuilder – разработчик на иновативни софтуерни продукти за дигитализация на продуктови данни за всички участници в строителния сектор, Cobiax – доставчик на иновативни решения за изграждане и усилване на плочи, както и специализиран съвет от специалисти в областта на строителството.

 

Академия Лидерите – Reunion ще стартира точно в 8:00 ч. с регистрация на участниците. След което целият ден ще премине през интересни бизнес казуси и workshop-ве. Входът е безплатен.

 

Можете да заявите своето участие ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Академия Лидерите