Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Приветстваме ВУТП с „Добре дошли!“ в Академична борса 08.10.2019 г.

Есента ни донесе много нови партньорства с утвърдени технически учебни заведения, пазещи своите история и традиции в професионалното образование. Щастливи сме да обявим, че Висшето училище по телекомуникации и пощи (ВУТП) е поредната обучаваща организация, която се присъединява към семейството ни от партньори в Академична борса на Борса.bg! Заедно с ВУТП ще вдъхновяваме младите специалисти да поемат по пътя на успешното кариерно развитие в областта на информационните технологии (ИТ) и телекомуникациите.

 

 

Висшето училище по телекомуникации и пощи е наследник на Държавното телеграфопощенско училище, основано през далечната 1881 г. с указ на княз Александър I. В днешни времена учебното заведение предлага модерно образование в областта на информационните технологии, киберсигурността и управлението в областта на телекомуникациите.

 

Студентите във ВУТП имат възможността да се обучават в бакалавърска степен по специалностите: Безжични комуникации, Софтуерно проектиране, Компютърно администриране на софтуерни приложения, Киберсигурност на високите технологии, както и Мениджмънт и информационни технологии в телекомуникациите и пощите.

 

Целия материал можете да видите ТУК!

 

Повече информация за Висше училище по телекомуникации и пощи (ВУТП), както и за новите проекти и инициативи на учебното заведение, бихте могли да намерите в микросайта в Борса.bg.

 

Ако искате да изградим микросайт и на вашия университет/гимназия и да информираме бъдещите инженери и средни техници за вашите инициативи, нови специалности и програми за дуално обучение, ще се радваме да ни пишете на info.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадите на 0886 12 65 20. Очакваме ви!

 

Източник на снимковия материал: ВУТП