Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Предстои 12-ото издание на онлайн конференцията DevReach 15.09.2020 г.

От 19 до 23 октомври 2020 г. ще се състои 12-ото издание на конференция за разработчици DevReach, съобщиха от компанията организатор Progress. Събитието ще се проведе в платформата за видео стрийминг Twitch.

 

 

DevReach е насочено към софтуерни специалисти и технологични лидери от цял свят и ще обедини световноизвестни експерти и инфлуенсъри, които ще вземат участие в практически сесии и ексклузивни интервюта, ориентирани към най-новите технологии и най-добрите практики. Всеки ден ще бъде посветен на различна технология и фреймуърк, а гостите ще могат да пишат код на живо с Blazor, React, Xamarin/MAUI и Angular. Те ще придобият нови умения и увереност, че притежават всичко необходимо, за да създават приложенията на бъдещето, посочиха още от Progress.

 

Събитийната програма включва още писане на код по двойки на живо. Освен това гостите ще могат да изпратят предварително своите въпроси към лекторите в чат на живо, а преди и по време на DevReach ще получават актуална информация за събитието, за платформата Twitch, както и съвети за активно участие. Организаторите предвиждат още виртуално парти и изненади за гостите.

 

Можете да вземете участие в конферецията след безплатна регистрация.

 

Източник на снимковия материал: freepik.com