Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Предстои конференция Geometry, Integrability and Quantization 05.02.2019 г.

За 21-и път ще се проведе международната конференция Geometry, Integrability and Quantization, на която Технически университет – Варна е съорганизатор. Събитието ще се състои от 3 до 8 юни 2019 г. в хотел „Корал”, кк Св. Св. Константин и Елена, информираха за Борса.bg от учебното заведение.

 

 

Международната конференция е форум за среща на учени и специалисти по математика, математическа физика и математическо моделиране. Всеки може да участва, като представи свой доклад или постер на тема, свързана с различни научни области – математика, физика, биология, компютърни, инженерни и други науки.

 

„Основна цел на конференцията е да създаде ефективна работна среда за контакти и обмяна на опит в различни направления и да стимулира научните изследвания по най-широк спектър от теми, свързани с последните постижения в тях”, коментираха от ТУ-Варна.

 

Всеки може да се запише онлайн, като изпрати свое резюме до 15 май 2019 г. Таксата за български участници е 200 лв. и се заплаща по време на мероприятието. Цената включва материалите на конференцията, кафе паузите, социалните мероприятияи тома с публикуваните доклади на конференцията. 

 

Повече информация относно Geometry, Integrability and Quantization може да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Geometry, Integrability and Quantization