Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Порасни в добра компания! Бъди стажант в IT отдела на Загорка 04.06.2019 г.

Искаш ли да бъдеш част от компания с дългогодишна история и традиции, лидер в пивоварния бранш, социално отговорен и атрактивен работодател? Сега е твоят шанс! Загорка АД набира стажанти за IT отдела си, научи Борса.bg от компанията. Кандидатствай сега и дай старт на кариерата си в българска компания на световно ниво!

 

 

Стажът е платен и е с продължителност от шест месеца, а след приключването му най-добрите ще имат възможността да останат в екипа. Звучи страхотно, нали? Компанията предлага още и отличен пакет от допълнителни придобивки.

 

Програмата е разделена в две части: „Инфраструктура“ и „Бизнес приложения“. В рамките на стажа ще имаш възможността да работиш по предизвикателни проекти, както и да се учиш от утвърдени специалисти с международен опит.

 

Ти си идеалния кандидат, ако си студент в специалност с техническа насоченост и имаш базови познания в областта на информационните технологии. А най-важното е да имаш желание да учиш и да се развиваш.

 

Възползвай се от стажантската програма на Загорка. Изпрати своята актуална автобиография на английски език на: radoslav.kolev@heineken.com.

 

Повече информация за стажантската програма можеш да получиш ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Загорка АД