Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

ПГ по транспорт – София се присъедини към Академична борса 20.03.2020 г.

Дистанционно обучение, виртуални класни стаи, дигитални учебници, видео уроци… Световната обстановка в момента наложи бърза промяна на образованието в световен мащаб. Българските училища също много бързо трябваше да преминат към Образование 4.0, или т.нар. дигитализация на образованието. Благодарение на това все повече училища и образователни институции осъзнават силата на дигиталните комуникации и присъствието в онлайн среда. Щастливи сме, че нашата Академична борса на Борса.bg все повече се разраства и вече имаме над 70 утвърдени учебни организации сред партньорите ни! В настоящия материал ще ви разкажем за софийската Професионална гимназия по транспорт, която скоро се присъедини към нас под номер 70. Приятно четене!

 

 

Професионална гимназия по транспорт, намираща се в град София, е основана през далечната 1949 г. Вече повече от 70 години учебното заведение обучава висококвалифицирани средни специалисти, които се реализират успешно в утвърдени фирми, автосервизи и предприятия в бранша.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК!

 

Повече информация за Професионална гимназия по транспорт – София, както и за новите проекти и инициативи на учебното заведение, бихте могли да намерите в микросайта в Борса.bg.

 

Ако искате да изградим микросайт и на вашия университет/гимназия и да информираме бъдещите инженери и средни техници за вашите инициативи, нови специалности и програми за дуално обучение, ще се радваме да ни пишете на info.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадите на 0886 12 65 20. Очакваме ви!

 

Източник на снимковия материал: Професионална гимназия по транспорт – София