Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

ПГ по механоелектротехника – Плевен с микросайт в Борса.bg 07.08.2019 г.

Скъпи читатели, колеги и приятели,

 

Създадохме Академична борса, защото смятаме, че техническото образование в страната има нужда от информационна подкрепа и обединена платформа, която да събира цялата информация, необходима за един млад специалист с мечти да работи това, за което учи, и с амбиции за успешно бъдеще и кариера. Щастливи сме, че за кратко време редица утвърдени професионални гимназии от цяла България повярваха в тази наша кауза и се включиха в нея, за да създаваме заедно по-добро бъдеще за младите инженери и средни техници. Приветстваме с „Добре дошли“ в Академична борса ПГ по механоелектротехника – гр. Плевен!

 

 

Професионална гимназията по механоелектротехника (ПГМЕТ) в гр. Плевен е създадена през пролетта на 1951 г. и е символ на максимата, че с труд, желание и упоритост всичко се постига. Първите години за училището са трудни поради липсата на собствена учебна сграда, учебници и нагледни пособия. Всичко това е предизвикателство за младия и тогава неопитен учителски колектив, който с ентусиазъм и плам успява да преодолее първоначаните трудности и да утвърди учебното заведение, което днес се слави като едно от най-елитните училища в града.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК!

 

Повече информация за Професионална гимназия по механоелектротехника (ПГМЕТ) – Плевен, както и за новите проекти и инициативи на гимназията, бихте могли да намерите в микросайта на учебното заведение в Борса.bg.

 

Ако искате да изградим микросайт и на вашия университет/гимназия и да информираме бъдещите инженери и средни техници за вашите инициативи, нови специалности и програми за дуално обучение, ще се радваме да ни пишете на info.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадите на 0886 12 65 20. Очакваме ви!

 

Източник на снимковия материал: ПГМЕТ – Плевен