Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

ПГХТ в Горна Оряховица също е наш партньор в Академична борса 10.01.2020 г.

С настъпването на новата 2020 г., смело продължаваме нашите инициативи, свързани с мисията ни да информираме правдиво и своевременно техническата общност, както и да развиваме партньорствата си с техническите гимназии и университети в страната. Щастливи сме да приветстваме в Академична борса още една утвърдена професионална гимназия с богата история и традиции, а именно Професионална гимназия по хранителни технологии (ПГХТ) „Проф. д-р Асен Златаров“ в гр. Горна Оряховица. Какви възможности за обучение предлага учебното заведение, ще разберем в следващите редове...

 

 

Гимназията е създадена през 1959 г., първоначално като двегодишно професионално техническо училище. В своята история учебното заведение е обучило хиляди кадри, които успешно се реализират в частния и в държавния сектор.

 

От училището изповядват философията, че „Бъдеще има този, който гледа напред“. Затова в своята работа училищният колектив винаги се стреми да утвърждава съвременни и класически стандарти на обучение, за да могат учениците да развиват творческо мислене и всеки да извърви своя път към мечтаната реализация.

 

Целия материал можете да прочетете ТУК.

 

Повече информация за Професионална гимназия по хранителни технологии (ПГХТ) „Проф. д-р Асен Златаров“, както и за новите проекти и инициативи на учебното заведение, бихте могли да намерите в микросайта в Борса.bg.

 

Ако искате да изградим микросайт и на вашия университет/гимназия и да информираме бъдещите инженери и средни техници за вашите инициативи, нови специалности и програми за дуално обучение, ще се радваме да ни пишете на info.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадите на 0886 12 65 20. Очакваме ви!

 

Източник на снимковия материал: ПГХТ „Проф. д-р Асен Златаров“