Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Открий ключа към успеха с Агрополихим на 12 декември 2018 г. 05.12.2018 г.

На 12 декември 2018 г. в Технически университет – Варна ще се състои семинар с част от ръководството на Агрополихим, информираха за Борса.bg от учебното заведение. Тема на разговор ще бъда „Портфолио на успеха”.

 

 

Събитието е с вход свободен за всички възпитаници на ТУ-Варна. Ако имате интерес да се запознаете с историята и развитието на Агрополихим, както и да чуете ценните практическите съвети на гост-лекторите, ви очакваме на 12 декември 2018 г. от 09:30 ч. в зала 212 Е на ТУ-Варна.

 

Нека предварително ви запознаем с Агрополихим. Компанията е водещ производител на азотни торове в Югоизточна Европа и лидер в производството на фосфорни торове на Балканския полуостров, със седалище в гр.Девня. Над 20 г. фирмата предлага своите продукти и услуги на пазара.

 

Заповядайте на семинара „Портфолио на успеха”, за да чуете кои са факторите за успешен бизнес и по какъв начин и вие можете да го постигнете. Всички сме наясно, че в днешно време конкуренцията е голяма и изкачването по стълбичката е трудно начинание, затова малки и големи възпитаници на ТУ-Варна не пропускайте възможността да се учите от едни от най-утвърдените специалисти у нас.

 

Заповядайте на 12 декември от 09:30 в Техническия университет – Варна, за да дерзаете заедно с Агрополихим за постигане на успех!

 

Източник на снимковия материал: Техническия университет – Варна