Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Осмото изложение „Стажове“ ще се проведе на 16 и 17 април 2019 25.01.2019 г.

За осма поредна година ще се проведе кариерното изложението Стажове в Технически университет – София, на което екипът от Инженер.bg е дългогодишен партньор. „Целта на събитието е да съберем на едно място водещи фирми от различни браншове, които да представят своите стажантски програми и свободни позиции пред студентите“, съобщиха за Борса.bg от Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ към ВУЗ-а.

 

 

През 2019 г. изложението ще се състои на 16 април във 2-ри и 12-ти учебни корпуси на ТУ-София, а на 17 април ще се проведе едновременно в ТУ-София, филиал Пловдив и в ТУ-София, Факултет и Колеж – Сливен.

 

Студентите ще имат възможността лично да се срещнат с бъдещите си работодатели, да опознаят работната им дейност, да получат практически съвети от тях и да се насочат към конкретна компания, в която биха желали да изградят своята кариера.

 

Част от фирмите, които са потвърдили своето участие до момента, са: АББ България, Айгер Инженеринг, Интегрейтид Микро-Електроникс БългарияЛибхер Хаусгерете Марица, Луфтханза Техник София, МелексисРАИС, Теси и ЧЕЗ.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com