Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Санмина България с нова стажантска програма 07.05.2021 г.

Санмина България ЕООД, водещ доставчик на интегрирани производствени решения, предизвиква студентите и току-що завършилите специалисти да се включат в тяхната нова стажантска програма, научи Борса.bg от дружеството. Основна цел на стажа е да предостави възможност на участниците да придобият практически опит и да ускори и улесни прехода между образование и заетост.

 

 

Компанията предлага на участниците платен стаж в модерна и професионална работна атмосфера, участие в разработване на реални проекти и задачи, придобиване на ценни знания и опит и възможност за успешно кариерно развитие.

 

Участие в стажантската програма могат да вземат студенти от трети и четвърти курс, обучаващи се в сферата на: електроника, мехатроника, електротехника, автоматизация, индустриален мениджмънт и информационни технологии или наскоро завършили специалисти в същите области. Участниците трябва да имат стабилна теоретична подготовка, да владеят английски език на добро ниво и да притежават желание за работа и развитие.

 

Можете да кандидатствате за стажа, като изпратите своята автобиография на имейл: Valentina.seferinkina@sanmina.com и Irena.drenkkova@sanmina.com.

 

Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.

 

Източник на снимковия материал: Sanmina