Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Нов образователен софтуер подготвя ученици за матури 03.05.2019 г.

В началото на април 2019 г. компанията Нимеро, която създава продукти в подкрепа на образованието у нас, въведе нов софтуер, който подготвя четвъртокласниците за матури. За по-малко от месец над 55 000 теста и 900 000 задачи за Национално външно оценяване бяха решени на платформата, информираха за Борса.bg от екипа на Фесто Производство.

 

 

Новата образователна платформа е безплатна и предлага тестове по четирите основни предмета – Български език (7777), Математика (1111), Човекът и природата (3333) и Човекът и обществото (5555). Онлайн приложението е измислено така, че да да гарантира максимално покритие на учебния материал. От теб само се изисква да въведеш някой от кодовете, за да избереш предмет.

 

Всеки, който желае да се докосно до образователния софтуер Envision Play, се нуждае от телефон, таблет или компютър, на който да въведе уебсайта на Нимеро и решаването на онлайн тестовете може да започне.

 

„Изключително щастливи сме, че Envision Play се използва толкова активно и помага на децата да се подготвят за предстоящите им матури. Създадохме този продукт като част от дългогодишната си стратегия да направим ученето по-забавно и достъпно с помощта на модерните технологии”, коментираха от Нимеро.

 

От създаването на продукта до сега над 600 български училища са станали част от иновативния образователен метод.

 

Източник на снимковия материал: Нимеро