Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Мултивак обяви код „Ергономично работно място“ 20.06.2019 г.

Мултивак България Продакшън обяви сигурността и ергономичността на работното място за свой основен приоритет. „Всички металообработващи машини в производствената ни база са съвременни и оборудвани с пълен набор от защити и пречистващи филтри, а производството е чисто и екологично“, заявиха пред Борса.bg от българското дружество.

 

 

Мултивак България Продакшън е дъщерна фирма на международния лидер в опаковъчните решения Multivac и освен немския еталон за качество, у нас се прилагат и високи стандарти по отношение на грижата за служителите.

 

„Социалната отговорност на Multivac включва и създаване на благоприятна, сигурна, чиста и ергономична работна среда за нашите служители. Така те успяват да се адаптират по-бързо към средата, към своите колеги, подобряват производителността си и най-важното – чувстват се по-удовлетворени”, коментираха от компанията.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Мултивак България Продакшън, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Мултивак България Продакшън