Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Мултивак България Продакшън участва „Дни на науката на ТУ-София” 22.11.2022 г.

На 25 октомври 2022 г. експерти от българското производствено дружество Мултивак България Продакшън, част от лидера в опаковъчната индустрия Multivac, взеха участие в Международната научна конференция „Основи и технически средства за конструиране“ в рамките на „Дни на науката на ТУ – София”, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 

Радослав Козарев – мениджър конструктивен отдел, и Денислав Козарев – ръководител екип CAD автоматизация, представиха темата „Иновативни технологии за автоматизирано конструиране” пред аудиторията на Технически университет – София и успяха да предизвикат силен интерес към реалните модели, които се проектират в българското дружество.

 

„Благодарим на Машиностроителния факултет на ТУ – София и на колегите за възможността да представим най-новите тенденции в технологиите, които използваме в Мултивак България Продакшън. Надяваме се, че ще открием наши бъдещи колеги сред любопитните младежи, които присъстваха на събитието“, коментираха от компанията.

 

Дните на науката на ТУ – София“ е ежегодна инициатива, която включва над 30 форума, организирани от водещи изследователски области в университета. Събитията в програмата се отличават с широко международно участие, интердисциплинарен характер и активно присъствие на бизнеса.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Мултивак България Продакшън, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Мултивак България Продакшън