Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Мултивак България Продакшън ще вземе участие на „Стажове“ 2018 23.02.2018 г.

Мултивак България Продакшън и тази година ще вземе участие в кариерното изложение Стажове" и ще посреща заинтересованите студенти на 17 април в корпус 12 на Технически университет – София. Екипът ни се срещна с HR-мениджъра на компанията Георги Тодоров, който разказа интересни факти за стажантската програма и за немския модел, интегриран в българското дъщерно дружество на един от световните лидери в опаковъчната индустрия. „Отношението и грижата на компанията към нейните служители са на високо ниво. В този аспект Мултивак България Продакшън се различава значително от повечето български фирми“, заяви той по време на разговора ни.

 

„Първата ни стажантка привлякохме по време на „Дни на кариерата“, друг кариерен форум, организиран от ТУ - София. Тя беше изключително мотивирана да се обучава и да работи при нас“, разказа г-н Тодоров с усмивка. Днес тя е заместник на мениджъра по качество – важна и отговорна позиция в българското дружество. 

 

„Мултивак България поддържа силно развита социална политика. Ние не сме побългарена немска компания, напротив – стараем се да внедряваме и тук моделите и процедурите на дружеството в Германия“, допълни в заключение г-н Тодоров.

 

 

По време на „Стажове“ 2018 представители на компанията ще са на разположение на всички заинтересовани студенти и млади специалисти. „Ще очакваме бъдещите инженери на 17 април в корпус 12 на ТУ – София. Но по-нетърпеливите могат да кандидатстват за нашите стажантски програми и предварително. Необходимо е единствено да изпратят CV на careers@bg.multivac.com, информираха от българското дружество.

 

Целият материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Мултивак България Продакшън, Инженер.bg