Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Метал Технолоджи Груп приема стажанти за лято 2018 г. 07.03.2018 г.

In Serbian

 

Метал Технолоджи Груп АД стартира прием на стажанти за летния сезон на 2018 г., за заводите си Осъм АД, гр. Ловеч, Алуком АД, гр. Плевен, и Центромет АД, гр. Враца. „От кандидатите очакваме да са студенти 3-ти или 4-ти курс в инженерна специалност, да притежават добра теоретична подготовка и най-важното - да имат желание да се развиват в промишлеността”, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 

 

Предприятията предлагат платен стаж с гъвкаво работно време, който ще обхване периода юни - септември 2018 г. Одобрените кандидати ще преминат практическо обучение, водено от опитен ментор, и ще имат възможност да работят с най-съвременните производствени технологии и софтуер.

 

Предвидили сме опция за участие в разнообразни проекти и възможности за стипендии. Готови сме да покрием общите разходи на стажантите и ще предложим постоянна работа на тези, които успешно се представят по време на стажа”, споделиха от ръководството на Метал Технолоджи Груп.

 

Ето и 5 причини защо да се включите в стажантска програма:

 

 - Влизате  в „кухнята” на своята професия и правите информирано решение за  професионалното си развитие и избора на бъдещ работодател на база придобит реален опит;

 - Създавате контакти с утвърдени специалисти от металургичната индустрия, които могат да ви бъдат от полза за бъдещото кариерно развитие;

 - Обогатявате автобиографията си, като добавяте нова точка в секция Трудов опит;

 - Изграждате и усъвършенствате работни навици и умения, които ще ви бъдат от голяма полза в бъдеще без значение от професионалното направление, което ще изберете.

 - Сами създавате своето бъдеще - бъдете инициативни!

 

 

Подробности за стажантските позиции по заводи може да откриете в микросайта на Групата в Борса.bg и на www.mtgbg.com.

 

 

Кандидатствайте директно на сайта на дружеството ТУК, или като изпратите CV и мотивационно писмо на e-mail: hr@mtgbg.com не по-късно от 31.05.2018 г.

 

Източник на снимковия материал: Метал Технолоджи Груп АД