Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

МГУ „Св. Иван Рилски“ и Геотехмин обявяват конкурс за стипендии 18.11.2020 г.

Групата Геотехмин ще предостави стипендии за учебната 2020-2021 година на студенти от МГУ „Св. Иван Рилски“, обучаващи се за придобиване на образователно-квалификационна степен (ОКС) „Бакалавър“, информираха за Борса.bg от учебното заведение. Стипендиите ще бъдат дарени от дружествата Елаците-Мед АД, Геотехмин ООД, Геострой АД и Геотрейдинг АД.

 

 

В програмата могат да участват студенти, обучаващи се в ОКС „Бакалавър“ – втори, трети и четвърти курс, със среден семестриален успех най-малко много добър (5.00) за предходната учебна година. Размерът на една стипендия за една година е 1500 лв.

 

Освен финансова подкрепа, дружествата, част от групата Геотехмин, ще осигурят възможност на стипендиантите да проведат платен стаж във фирмите, с продължителност минимум от 1 месец, през периода юни-септември 2021 година.

 

Необходими документи за кандидатстване са: Автобиография (CV); Мотивационно писмо и Академична справка от съответния Деканат на МГУ „Св. Иван Рилски“, удостоверяваща средния семестриален успех за предходната учебна година.

 

Документите на кандидатите трябва да се подадат в срок до 18 декември 2020 г.

 

Повече информация за условията за кандидатстване, вижте ТУК.

 

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com