Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Лятна академия Лидерите вдъхнови учениците от ПГАСГ 05.08.2022 г.

Ученици от професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия (ПГАСГ) гр. Пловдив взеха участие в четвъртото издание на Лятна академия Лидерите, научи Борса.bg. Тя се проведе от 8 до 10 юли 2022 г. в Габрово. Т.г академията събра близо 60 ученици и студенти от цялата страна с интерес към развитие в строителния сектор.

 

 

От ПГАСГ участваха 14 ученици, част от които бяха Александър Дюлгерски от 10-ти „Г“ клас, Паула Станева и Стела Драгнева от 11-ти „А“ клас.

 

„Бих се записала отново и отново, но догодина вече няма да съм ученичка. За мен беше удоволствие да бъда част от Лятна академия Лидерите. Цялата организация беше страхотна. А фактът, че в екипите бяха събирани непознати хора от различни населени места, беше любопитен и вдъхновяващ“, сподели мотивираната Паула Станева.

 

Всички участници с очарование разказаха за своите впечатления и изживявания по време на Лятната академия.

 

Мисията на Leaders Summer Academy (Лятна академия Лидерите) e да вдъхновява и мотивира младите хора между 16-20 години, които тепърва правят избор за своя професионален път за развитие. Академията цели да ги срещне с вдъхновяващи личности и водещи компании от строителния сектор.

 

Лятна академия Лидерите продължава да среща бъдещето на строителния сектор с бизнеса и през следващата година. 

 

Източник на снимковия материал: ПГАСГ