Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Луфтханза е 6-ият най-предпочитан работодател от студентите 05.06.2019 г.

Луфтханза Техник София е сред най-предпочитаните работодатели сред студентите за 2019 г. Компанията, която е и сред най-големите самолеторемонтни бази в Европа, зае престижното 6-то място в класацията Graduate Survey, информираха за Борса.bg от българското дружество.

 

 

За трета поредна година проучване сред студентите подреди най-предпочитаните от тях работодатели, като впечатление прави, че водещ фактор е не толкова размерът на заплащането, колкото „силно лидерство на мениджърите“, „ясно структурирана стажантска програма”, „силна визия за бъдещето”, „лидер в сектора си” и „добри перспективи за бъдещо развитие”.

 

Луфтханза Техник София застана на 6-ото място след скок с цели 8 места спрямо миналата година. През 2018 г. компанията присъстваше отново в челната двайсетица, но на 14-то място.

 

„Според проучването най-предпочитаните от младежите сфери са свързани преди всичко с високите технологии. А каква по-високотехнологична сфера, ако не авиационната? Да бъдем сред първите 10 ни прави не само радостни, но и още по-отговорни към нашата визия за бъдещето“, коментираха от Луфтханза.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Луфтханза Техник София ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Луфтханза Техник София