Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Луфтханза Техник отвори врати за ученици от софийските гимназии 14.05.2019 г.

Луфтханза Техник София приключи месец април, посрещайки много гости. Лидерът в ремонта и поддръжката на самолети, самолетни компоненти и двигатели отвори вратите на своята модерна база за ученици от софийските гимназии, информираха за Борса.bg от компанията.

 

 

Първите гости на българското дружество на световния лидер Lufthansa Technik бяха възпитаниците на Професионална гимназия по транспорт „Макгахан". А с учениците от Професионална гимназия по транспорт и енергетика „Хенри Форд“ посещенията приключиха. В рамките на цяла една седмица от Луфтханза Техник София посрещаха бъдещи специалисти в своята база на Летище София и им разказваха за дейността на компанията.

 

Специални гости на българското дружество бе Българското междупланетарно общество, пред чийто представители бе изнесена лекция от Владимир Кахърков, служител на Луфтханза, по въведение в гражданската авиация.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Луфтханза Техник София ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Луфтханза Техник София