Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Луфтханза се срещна със студенти от ТУ-София 28.11.2019 г.

На 28 ноември 2019 г., Луфтханза Техник София гостува на Технически университет – София (ТУ-София), съобщиха за Борса.bg от компанията.

 

 

От 11:00 ч. на щанд, разположен във 2-ри учебен блок на ТУ-София, представители на авиоремонтното дружество запознаха студентите с възможностите за професионално развитие в компанията. „Две от актуалните ни позиции, които биха представлявали интерес за младите хора, са Administrative Quality Intern и Quotation Engineer (Aircraft component contracted repair purchasing)“, коментираха от фирмата.

 

След това, от 14:00 ч. в 10 учебен блок на университа от екипа на Луфтханза Техник София организираха и кратки презентации, които имаха за цел да представят на студентите от ТУ-София дейността на компанията, както и работата на отдел „Качество“ и Центъра за обслужване на Lufthansa в София.

 

В рамките деня Луфтханза Техник София взе участие и във форума  „Дни на кариерата: икономика, финанси, маркетинг, човешки ресурси и обслужване на клиенти", който се проведе в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Луфтханза Техник София ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Луфтханза Техник София