Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Либхер-Хаусгерете Марица с 4 свободни стипендиантски позиции 24.06.2020 г.

Либхер-Хаусгерете Марица обяви 4 свободни стипендиантски места за отделите „Конструктивен“, „Технологичен“, „ИТ“ и „Развойна дейност“, съобщиха за Борса.bg от производствената компания.

 

Позициите в Либхер-Хаусгерете Марица са насочени към студенти от 2-ри или 3-ти курс бакалаври или магистри в редовна форма на обучение по специалностите „Машиностроене“, „Автоматизация“, „Електроника“, „Информационни технологии“, „Топлотехника“ и „Инженерна физика“.

 

Студентите получават месечна стипендия за периода до завършване на своята степен на образование, както и трудов договор за работа в дружеството след дипломирането им.

 

Изискванията към кандидатите са да притежават добра теоретична подготовка, да имат желание за изучаване на английски или немски език, както и мотивация за работа в сферата на индустрията.

 

За да кандидатствате за стипендиантските позиции, изпратете актуално CV и мотивационно писмо на имейл: lhm_jobs@liebherr.com или посетете уебстраницата на компанията. Повече информация бихте могли да получите на телефони 032/505 399 и 032/505 414.

 

Либхер-Хаусгерете Марица е част от немския концерн Liebherr. Дружеството присъства на българския пазар от 20 години и е специализирано в производството на висококачествена хладилна техника и фризери.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Либхер-Хаусгерете Марица