Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Кандидатствайте за летен стаж в Асарел Медет 23.03.2020 г.

Утвърдената българска минна компания за добив и обогатяване на медни руди кани на летен стаж мотивирани студенти с желание за развитие и професионална  реализация в индустрията, научи Борса.bg от отдел „Комуникации“ в дружеството.

 

 

Лятната стажантската програма на компанията е под наслов „Мечтай, вярвай, опитай!“ и дава шанс на мотивирани дипломанти или студенти след трети курс в сферата на минно-геоложките науки, електро и минното инженерство, автоматизацията и електронните технологии, финансово-счетоводните дейности и управлението на човешките ресурси да бъдат част от екипа на компанията през летните месеци. 

 

Младежите ще имат възможността да учат не само в рамките на един отдел, а да получат по-цялостна представа за цялостните процеси в организацията, за да погледнат в перспектива и да си представят как би продължило професионалното им развитие.

 

Стажът е платен и е с продължителност от един до три месеца в периода юли – септември. Всички стажанти ще получат сертификат за успешно завършен стаж, както и шанс за оставане на работа в компанията при показани добри резултати.

 

Източник на снимковия материал: Асарел Медет