Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

„Тук-Там Кошер“ ще се проведе на 17 септември 2020 г. 14.09.2020 г.

На 17 септември 2020 г. от 10:00 ч. ще се проведе второто издание на кариерното изложение „Тук-Там Кошер“ в Интер Експо Център, гр. София и онлайн през платформата Streamer.bg, научи Борса.bg от организаторите от Тук-Там.

 

 

Тук-Там Кошер“ е събитие за професионално развитие, създаване на контакти, придобиване на нови знания и умения, достъп до интересни бизнеси и личности и до актуална информация за живота в България.

 

Събитието ще се проведе под мотото Стигни далеч, остани близо“ и ще даде възможност на българите с опит и образование в чужбина, търсещи кариерно развитие в България, да се срещнат с над 50 топ компании.

 

В семинарната част Program Hive участие ще вземат над 30 лектори с международен опит. Hot Hive ще предостави възможност за връзка с някои от най-иновативните български продукти от различни индустрии, а гостите ще имат възможност да участват в сесии, в които да задават въпроси за създаването на бизнесите и утвърждаването им на българския и чуждестранния пазар.

 

На виртуалните и реални щандове в изложбената зала на Corporate Hive кандидатите ще могат да се срещнат с представители на фирмите индивидуално или в групи, както и да предоставят своите автобиографии. В Buzz Hive ще се осъществяват срещи между професионалисти от различни сфери, с цел обмяна на опит и контакти.

 

Talent Lab ще предостави възможност за усъвършенстване на професионалния профил, а Skills Lab – за придобиване на нови умения чрез участие в работилници. Местата в тези две зони са ограничени и изискват регистрация.

 

За участие в „Тук-Там Кошер“ 2020 можете да се регистрирате безплатно ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Тук-Там, freepik.com