Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

„Дни на кариерата“ ще срещнат работодатели и студенти в ТУ-София 11.09.2018 г.

На 23 и 24 октомври 2018 г. в 1-ви, 2-ри и 12-ти учебен корпус на Технически университет – София, а на 25 октомври в Пловдив и във Факултет и колеж — Сливен, ще се проведе за поредна година изложението за работодатели „Дни на кариерата“ 2018, известиха Борса.bg от ТУ-София.

 

 

Сред водещите работодатели, вече подтвърдили своето участие, са: АББ България, Бер-Хелла Термоконтрол, Интегрейтид Микро-Електроникс България, Либхер-Хаусгерете Марица, Луфтханза Техник София, Мелексис, Метал Технолоджи Груп, Мултивак България Продакшън, Оптикс, Сенсата Технолоджис България, Строително оборудване, Фесто Производство и мн. др.

 

Големият кариерен форум, организиран от Технически университет  София и Център „Кариера и възпитаници (алумни)“, предоставя възможност за директен контакт между студентите и техни потенциални работодатели, както и полезна информация за дейността, за свободни работни места и стажантски позиции на утвърдени фирми от цялата страна.

 

Инженер.bg е сред основните медийни партньори на изложението и в поредица от материали ще ви информира подробно за инициативите и дейността на водещите работодатели, участващи във форума.

 

В рамките на изложението ще видим и щандове на: А1, Арексим Инженеринг, Вистеон, Оптикоелектрон, IPS, Монди, EVN, CoBuilder, Titan, OpenCode и мн. др.

 

Компаниите и организациите, които желаят да се включат в събитието, могат да получат допълнителна информация ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg